Filter
 • Zbiralna akcija odpadnega papirja februar 2019

  Obveščamo vas, da bo potekala zbiralna akcija odpadnega papirja v torek, 12. 2., in sredo, 13. 2. 2019, od 6.30 do 18.00. Če imate možnost, papir povežite v snopiče in ga stehtajte.

 • Zbiralna akcija odpadnega papirja februar 2018

  Obveščamo vas, da bo potekala zbiralna akcija odpadnega papirja v četrtek, 15. 2., in petek, 16. 2. 2018, od 6.30 do 18.00. Če imate možnost, papir povežite v snopiče in ga stehtajte.

  Lepo vabljeni k sodelovanju.

 • Zdrav življenjski slog med počitnicami

   zavod planica       logo mss  logo eu 

  Zdrav življenski slog bo potekal tudi v času zimskih počitnic.

  TERMINI ZA POSAMEZNE SKUPINE

  OŠ PETROVČE

  RAZREDNA STOPNJA PONEDELJEK 22.2. 9:00 - 10:30

   1. – 5. R

   TOREK 23.2. 9:00 - 10:30
   PREDMETNA STOPNJA PONEDELJEK 22.2. 10:30 - 12:00
   6. – 9. R TOREK 23.2. 10:30 - 12:00
  1. 3. zbiralna akcija papirja na Poš Trje

   Vabimo Vas, da se pridružite februarski zbiralni akciji starega papirja na POŠ Trje, ki potekala od  16. 2. 2016 do 17. 2. 2016.

   Star papir lahko prinesete v šolo v:

   - torek od 6.30 do 18.00 in

   - sredo od 6.30 do 14.00.

    

   Prosimo,da papir doma primerno povežete,da se izognemo težavam pri oddaji.

  2. Brezplačna jezikovna šola nemščine in angleščine

   V okviru projekta Center za družine UPI bo v času zimskih počitnic, to je od 22. do 26. 2., organizirana brezplačna jezikovna šola za prijavljene učence 7., 8. in 9. r. Vabilo si lahko ogledate tukaj.

  3. Zbiralna akcija papirja - februar 2016

   V četrtek, 11. 2., in v petek, 12. 2. 2016, bo na šoli potekala zbiralna akcija odpadnega papirja. Papir lahko oddate v četrtek, od 6.30. do 18.00, prav tako pa v petek, od 6.30 do 12.00.

   Prosimo vas, da papir povežete v snopiče. Če imate možnost, ga doma tudi stehtajte.

  4. No, daj - igraj se z mano!

   "Kdor zmore dovolj domišljije, je najsrečnejši človek na svetu."


   Le kje je domišljija doma, če ne drugje kot pri otrocih. Obdobje, kjer beseda nemogoče ne prebiva, brezskrbnost uživa, radovednost preseže razum, skrivnosti pa se kopičijo med nagajivimi nasmeški. Najpomembnejše pa so seveda igre s prijatelji, ki se jih vedno radi spominjamo in obujamo ob fotografijah.  

   In tako se je v torek, 20. 1. 2015, poigrala tudi manjša skupina učencev in mentoric OŠ Petrovče in POŠ Trje. 

   V Cankarjevem domu v Ljubljani smo se udeležili prireditve Mednarodnega likovnega natečaja »Igraj se z mano«, ki ga je tudi letos organiziral Zavod za usposabljanje Janeza Levca. In kot je že iz naslova mogoče razbrati,  je bila osrednja tema natečaja IGRA, ob kateri so resni obrazi zbledeli in si nadeli nasmeh. Svoje ročne spretnosti smo urili na različnih likovnih delavnicah, jutranjo malico pa smo si privoščili ob pekovskih dobrotah. Kasneje smo se odpravili v dvorano, kjer so učenci zavoda Janeza Levca za vse obiskovalce pripravili igro, ki so jo posvetili prihajajočemu kulturnemu prazniku in gospodu Francetu Prešernu. 

   Osrednja aktivnost dogodka pa je bilo skupno razstavljanje vseh prispelih likovnih izdelkov, pri čemer so bili otroci kot avtorji del tudi avtorji razstave. Da pa je le-ta bila še bolj zanimiva, nas je v ozadju spremljala glasba v živo, za katero je kot leta poprej poskrbel raper Zlatko, letos pa se mu je pridružila še pevka Katana.

   Svoje potovanje smo nato nadaljevali v moderno galerijo v Ljubljani, nato pa smo se z vzpenjačo povzpeli na vrh Ljubljanskega gradu.

    {gallery watermark=0 watermark:position=c watermark:x=0 watermark:y=0}galerije/2014-2015/IgrajSeZMano{/gallery}

   Katja Zagoričnik, Zala Valenčak, Polona Krajnc in Karmen Zupanc

  5. Rokometni ekipi uspešni na državnem tekmovanju

   V četrtek, 29.1. 2015, se je v telovadnici OŠ Nazarje odvijalo četrtfinale državnega tekmovanja v rokometu za starejše deklice. Na turnirju so se naše igralke najprej pomerile z ekipo OŠ Brežice in slavile z rezultatom 20:9, nato pa v odločilni tekmi polni preobratov proti domačinkam iz OŠ Nazarje dosegle neodločen rezultat 11:11, kar je ob boljši gol razliki za naše učenke zadostovalo za prvo mesto v skupini in uvrstitev v polfinale državnega tekmovanja.

   Le slab teden kasneje pa je na četrtfinalu državnega tekmovanja v Velenju sodelovala tudi ekipa starejših dečkov in prav tako osvojila prvo mesto v svoji skupini ter ostala v igri za najvišja mesta v Sloveniji. Prvo tekmo so učenci odigrali proti ekipi OŠ Jurija Dalmatina iz Krškega in zmagali z rezultatom 24:19. V drugi tekmi pa so v dramatični končnici pred glasnimi navijači uspeli streti odpor domačinov iz OŠ Livada Velenje z 19:18 in se zasluženo veselili uvrstitve med najboljših 9 ekip v državi.

   Obema ekipama iskreno čestitamo in jima želimo veliko uspeha tudi na polfinalu državnega tekmovanja.

    

   ROKOMETASICE

   20150204 123534

    

   Športni pedagogi

  6. »Zdrav življenjski slog« tudi med počitnicami!!!

   V času zimskih počitnic bo šola v dopoldanskem času odprla vrata telovadnice vsem učenkam in učencem, ki bi želeli del počitniškega časa preživeti športno aktivno. V telovadnici OŠ Petrovče se bomo družili v ponedeljek, torek in sredo. Natačni razpored si lahko ogledate tukaj.

  7. Otroški parlament 2014/15

   Otroški parlament pomeni eno od oblik spodbujanja otrok k izražanju lastnih mnenj o vprašanjih, ki jih izberejo sami; je sodelovanje otrok v družbenem dogajanju ter pridobivanje vedenj o človekovih in državljanskih pravicah. Otroški parlament je javna razprava otrok na temo, ki jo izberejo osnovnošolci na državnem otroškem parlamentu. Kot oblika demokratičnega dialoga se otroški parlamenti izvajajo na večini osnovnih šol v Sloveniji, nadgradijo pa se s parlamenti na občinski ter regijski ravni. Zaključijo se z nacionalnim parlamentom, kjer smo v zadnjih treh letih imeli tudi svoje "otroške poslance" iz OŠ Petrovče.

   V sodelovanju s šolsko skupnostjo vsako leto aktivno parlamentiramo o izbranih temah. Tema 25. otroškega parlamenta v šolskem letu 2014/15, ki je bila izbrana na 24. nacionalnem otroškem parlamentu, jeIZOBRAŽEVANJE IN POKLICNA ORIENTACIJA.

   Letošnje šolsko leto so učenci od 4. do 9. razreda na urah oddelčne skupnosti »podebatirali«, kakšne vrste izobraževanj poznamo, kaj vpliva na izbiro poklica in kako ga sploh pridobimo, kateri so poklici prihodnosti in, kaj pravzaprav pomeni vseživljenjsko izobraževanje. Mentorici šolskega parlamenta (Urška Poljanšek in Tanja Dobnik) sta med učenci izvedli tudi anketo, ki je pokazala nekaj zanimivih razmišljanj naših učencev. Učenci se namreč zavedajo, da je pomembno imeti dovolj informacij, kako se izobraziti in pridobiti določen poklic, še bolj pa to, da imajo predstavo, kaj določen poklic pomeni oz. kakšno delo opravljaš. Več informacij o sami anketi si lahko ogledate v predstavitvi rezultatov.

   Na sami prireditvi šolskega parlamenta, ki je potekal 5. 2. 2015, so učenci povprašali goste, starše nekaterih naših učencev, kako so se izobraževali, kako so prišli do poklica, ki ga danes opravljajo. Menijo namreč, da je iz »prve roke« najbolje slišati izkušnje in nasvete odraslih, kako pomembno je izobraževanje in pravilna izbira poklica. Še enkrat se zahvaljujemo našim gostom, ge. Mijošek, g. Reharju, g. Kavčiču in G. Švecu za zelo zanimivo predstavitev njihov poklicev in dela, ki ga opravljajo.

   Učenci so na parlamentu sklenili, da je izobraževanje pomembno, da pa je pomembno tudi to, da pridobijo čim več znanj in izkušenj za življenje. Ugotovili so tudi to,da je dan danes možno pridobiti visoko izobrazbo, ne pa tudi zaposlitve. Da pa se celo življenje učimo, da moramo biti v življenju iznajdljivi in poklic opravljati s srcem. V podobnem smislu je tudi gospa ravnateljica nagovorila učence in parlament zaključila z mislijo, da je pomembno, da vsak od nas razmišlja, kako bo prispeval k današnji družbi, da ne skrbimo le vsak zase, ampak, da delamo v dobrobit vseh. Poklic pa si naj otroci izberejo tako, da ga bodo opravljali z velikim veseljem, s srcem in smislom za prihodnost, ki napoveduje drugačno življenje.

   Zapisala: Urška Poljanšek

  8. Odpoved pouka v petek, 6. 2.

   Obveščamo vas, da zaradi zelo slabe vremenske napovedi (razglašen je rdeči alarm Agencije RS za okolje) jutri, 6. 2., na OŠ Petrovče in POŠ Trje ne bo pouka in drugih dejavnosti.

    Šola bo organizirala nujno varstvo, za varen prevoz otroka do šole poskrbite starši sami.

    

   Lepo vas pozdravljam.

   Irena Kolar

   ravnateljica

  9. Odpoved pouka v petek, 6. 2.

   Obveščamo vas, da zaradi zelo slabe vremenske napovedi (razglašen je rdeči alarm Agencije RS za okolje) jutri, 6. 2., na OŠ Petrovče in POŠ Trje ne bo pouka in drugih dejavnosti.

    Šola bo organizirala nujno varstvo, za varen prevoz otroka do šole poskrbite starši sami.

    

   Lepo vas pozdravljam.

   Irena Kolar

   ravnateljica

  10. Vabilo na predavanje za starše

   V torek, 10. februarja 2015, ob 16.30 bo v telovadnici šole predavanje z naslovom

   »Družinski vzorci in razvojne potrebe otrok«.

   Več o predavanju si lahko preberete tukaj.

  11. Športni dan

   Ker zima počasi že maha v slovo, smo se odločili, da še preden tudi na smučiščih dokončno odvrže svoja bela oblačila, izpeljemo naš tradicionalni zimski športni dan. Za pete, sedme, osme in devete razrede ga načrtujemo na pustni torek, 4. 3. 2014. Na izbiro bodo trije različni programi. Smučanje na Rogli (okvirna cena 15 evrov), pohod po Rogli z ogledom Tekaškega centra Petre Majdič (okvirna cena prevoza 7 evrov) in športne igre v telovadnici ter drsanje v Mestnem parku Celje (okvirna cena 6-7 evrov). Natančnejša navodila sledijo v ponedeljek.

   Šesti razredi bodo imeli pouk, učenci od prvega do četrtega razreda pa bodo glede aktivnosti na pustni torek prejeli informacije pri svojih razredničarkah v ponedeljek.

    

  12. Kam med zimskimi počitnicami?

   Med zimskimi počitnicami bodo otroci imeli na razpolago pestro izbiro športnih aktivnosti.

   Športna vadba bo na naši šoli potekala v sklopu Zdravega življenjskega sloga, ZKŠT Žalec pa prav tako pripravlja kar nekaj zanimivih aktivnosti.

   Več si preberite na strani ZKŠT Žalec in tukaj

  13. Vabljeni na prireditev PLES-išče KUL-ture

   Dragi učenci, starši, sorodniki in vsi ostali ljubitelji glasbe in plesa!

    

   Vabimo vas na plesno produkcijo šolskih plesnih skupin OŠ Petrovče in POŠ Trje, ki bo v sredo, 12. 2. 2014, ob 19. uri v Domu II. slovenskega tabora Žalec. Prireditev bo posvečena slovenskemu kulturnemu prazniku. Vstop je prost.

   Veselimo se srečanja z vami!

    

    

    

  14. 2. seja Sveta staršev 11. 2. 2014

   V torek, 11. 2. 2014, bo 2. seja Sveta staršev. Vabilo si lahko ogledate tukaj.

   Članom Sveta staršev bo vabilo posredovano po pošti.

    

  15. Izvajanje pouka v naslednjih dneh

   Spoštovani starši!

    

   Obveščamo vas, da bo pouk v naslednjih dneh potekal po ustaljenem urniku, kar pomeni, da bodo vozili tudi šolski avtobusi in kombiji, razen v primeru, da na določenih relacijah to ne bo možno oziroma bo upravljalec cest določil drugače. Takoj ko bomo imeli podatke, vas bomo o tem obvestili. 

   Skladno s priporočili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport vas prosimo, da sami presodite, če je pot vašega otroka od doma do avtobusnega postajališča oziroma šole varna.

   Če bo prišlo do sprememb, vas bomo obvestili preko spletne strani.

    

   Lepo vas pozdravljam.                                                                                                    Irena Kolar

                                                                                                                                               ravnateljica

    

  16. Izvajanje pouka v naslednjih dneh

   Spoštovani starši!

    

   Obveščamo vas, da bo pouk v naslednjih dneh potekal po ustaljenem urniku, kar pomeni, da bodo vozili tudi šolski avtobusi in kombiji, razen v primeru, da na določenih relacijah to ne bo možno oziroma bo upravljalec cest določil drugače. Takoj ko bomo imeli podatke, vas bomo o tem obvestili. 

   Skladno s priporočili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport vas prosimo, da sami presodite, če je pot vašega otroka od doma do avtobusnega postajališča oziroma šole varna.

   Če bo prišlo do sprememb, vas bomo obvestili preko spletne strani.

    

   Lepo vas pozdravljam.                                                                                                    Irena Kolar

                                                                                                                                               ravnateljica

    

  17. Nujno obvestilo - odpoved pouka

   Spoštovani starši!

    

   V skladu z navodili šolskega ministra, zapisanimi v okrožnici z dne 2. 2. 2014, vas obveščamo, da jutri, 3. 2. 2014, zaradi zelo slabih vremenskih pogojev ne bo pouka, saj je varnost otrok na prvem mestu.

    

   Za vse učence, ki bodo jutri kljub temu prišli v šolo (starši ne morete zagotoviti varstva), bo potrebna določena sprememba v organizaciji in vsebini dela. Izvajali bomo jutranje varstvo in podaljšano bivanje.

   Prosimo, da spremljate nadaljnja obvestila.

    

   Bodimo strpni do težav, ki nam jih povzroča vreme.

   Lepo vas pozdravljam.                                                                                                             Irena Kolar

                                                                                                                                                    ravnateljica

  18. Zimski športni dan 3.2.2014 odpade

   Obveščamo vas, da zimski športni dan, napovedan za 3.2.2014, zaradi vremenskih razmer odpade. Pouk bo na OŠ Petrovče in POŠ Trje potekal normalno po urniku.

   Kolektiv OŠ Petrovče

  19. Zimski športni dan 3.2.2014 odpade

   Obveščamo vas, da zimski športni dan, napovedan za 3.2.2014, zaradi vremenskih razmer odpade. Pouk bo na OŠ Petrovče in POŠ Trje potekal normalno po urniku.

   Kolektiv OŠ Petrovče

  20. Male sive celice

   Ponovitev oddaje Male sive celice, v kateri so sodelovali tudi naši učenci, bo v sredo, 20.2. 2013 ob 15.45 na programu SLO 1.

   Oddaja je bila prvič predvajana že v soboto, 16.2. 2013 in ne 23.2. 2013, kot je bilo prvotno rečeno!

    

   Vabljeni k ogledu!

  21. Vabilo na muzikal Mamma Mia

   M3-5 marec

    

   Pridružite se nam zopet (še zadnjič) na sončnem grškem otoku in pomagajte Sophie pri iskanju očeta, ki ga ni nikoli poznala, njena mati Donna pa se mora nepričakovano soočiti s tremi moškimi iz svoje daljnje romantične preteklosti. V predstavi, nabiti s plesom in petjem, boste lahko uživali ob glasbi večne ABBE.

    

   Učenci si boste lahko predstavo še enkrat ogledali v torek, 5. marca, ob 18h v dvorani Doma II. slovenskega tabora v Žalcu, povabite pa lahko še svoje starše, sorodnike … Vstopnice lahko kupite v tajništvu šole, in sicer po ceni 3 €, na voljo pa bodo tudi pred začetkom predstave, takrat po ceni 5 €.

    

   Vabljeni!

  22. Vabilo na muzikal Mamma Mia

   M3-5 marec

    

   Pridružite se nam zopet (še zadnjič) na sončnem grškem otoku in pomagajte Sophie pri iskanju očeta, ki ga ni nikoli poznala, njena mati Donna pa se mora nepričakovano soočiti s tremi moškimi iz svoje daljnje romantične preteklosti. V predstavi, nabiti s plesom in petjem, boste lahko uživali ob glasbi večne ABBE.

    

   Učenci si boste lahko predstavo še enkrat ogledali v torek, 5. marca, ob 18h v dvorani Doma II. slovenskega tabora v Žalcu, povabite pa lahko še svoje starše, sorodnike … Vstopnice lahko kupite v tajništvu šole, in sicer po ceni 3 €, na voljo pa bodo tudi pred začetkom predstave, takrat po ceni 5 €.

    

   Vabljeni!

  23. Kulturni praznik v KS Petrovče

   4. februarja so v KS Petrovče organizirali prireditev ob slovenskem  kulturnem  prazniku, kjer je med drugimi številnimi nastopajočimi z dvema pesmima sodeloval tudi naš MPZ.

   Petrovce kulturni praznik 12   Petrovce kulturni praznik 16

   Petrovce kulturni praznik 15   Petrovce kulturni praznik 24

   Petrovce kulturni praznik 29

  24. Rezultati regijskega tekmovanja za Cankarjevo priznanje 2012/13

   BRONASTA PRIZNANJA:
   Ina Hribovšek Lednik
   Tinkara Omladič
   Zala Županič
   Lucija Lobnikar

   SREBRNA PRIZNANJA:
   Monika Šinkovec
   Tomaž Maroh
   Laura Potočnik
   Klementina Krulec
   Leja Messec
   Mia Volasko (izbrana za DT)

   Vsem dobitnikom priznanj iskreno čestitamo, Mii pa želimo veliko uspeha na DRŽAVNEM TEKMOVANJU.

  25. Kadrovske spremembe februar 2013

   Spoštovani starši!

   Obveščamo vas, da bo s 25. 2. 2013 prišlo do nekaterih kadrovskih sprememb. Zaradi odsotnosti gospe Zale Valenčak bo razredništvo v 6. a razredu prevzela gospa Tatjana Krajnc Barič. Pouk likovne vzgoje od 6. do 9. razreda, izbirni predmet likovno snovanje ter pouk tehnike in tehnologije v 6. razredih pa bo poučevala gospa Mojca Šon.

   Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni.

  26. Športne dejavnosti med zimskimi počitnicami

   Med zimskimi počitnicami bomo otrokom ponudili pester program športnih aktivnosti. V sklopu projekta Zdrav življenjski slog bomo poleg ponedeljkovih in torkovih kopalnih izletov v Thermani Laško pripravili počitniško vadbo še v sredo in četrtek tukaj, ZKŠT Žalec pa je skupaj s športnimi društvi prav tako pripravil zanimive brezplačne športne aktivnosti tukaj.

   Vabljeni!

  27. Obvestilo o subvenciji šolske prehrane

   Spoštovani starši!

   Nov zakon o šolski prehrani s 1. 2. 2013 prinaša spremembe pri subvencioniranju šolske prehrane.  V šoli bo imelo več učencev subvencionirano šolsko malico oziroma kosilo. Več si preberite tukaj.

   Feja Krajnc, šolska svetovalna delavka

  28. Obvestilo o subvenciji šolske prehrane

   Spoštovani starši!

   Nov zakon o šolski prehrani s 1. 2. 2013 prinaša spremembe pri subvencioniranju šolske prehrane.  V šoli bo imelo več učencev subvencionirano šolsko malico oziroma kosilo. Več si preberite tukaj.

   Feja Krajnc, šolska svetovalna delavka

  29. Prvaki

   Prvi petek v mesecu februarju je prinesel našim mladim športnikom kopico uspehov. Golte so gostile Področno šolsko prvenstvo v smučanju in deskanju. Prav reprezentanca naše šole je bila najštevilčnejša, kvantiteta pa je navrgla tudi kvaliteto. OŠ Petrovče je bila proglašena za najuspešnejšo smučarsko šolo regije v kategoriji mlajših učencev in učenk. Velika ekipna zmaga kot krona vseh uspehov med posamezniki. Semafor rezultatov punuja le najodmevnejše med njimi.

    

   DESKANJE:

   Ml. učenke: 1. Pina Držan, 2. Pia Dolar

   Ml. učenci: 5. Žan Dolar, 10. Jan Krumpak

   St. učenke: 1. Manja Kavčič, 2. Anna Vipavc, 3. Selina Božič

   St. učenci: 4. Luka Lampret, 5. Luka Krumpak

   SMUČANJE:

   Ml. učenke: 2. Maja Lobnikar, 6. Naja Podbrežnik, 8. Larisa Grebovšek, 9. Tajda Pučič, 10. Iva Škorjanc

   Ml. učenci: 1. Aljaž Pečnik

   Vsi rezultati so na voljo na športni strani ZKŠT Žalec. 

  30. Rezultati državnega tekmovanja iz logike

   Na državnem tekmovanju iz logike je učenka Hana Mirnik med osmošolci dosegla odličen rezultat in osvojila zlato priznanje.

   Čestitamo.

  31. Zbiralna akcija odpadnega papirja na Poš Trje - Februar 2013

   Obveščamo vas, da bo od ponedeljka, 4. 2. 2013, do četrtka, 7. 2. 2013, potekala zbiralna akcija odpadnega papirja. Zbiranje bo potekalo vsak dan od 6.30 do 16.00.

   Prosimo vas, da papir povežete v primerne snopiče ali ga daste v kartonaste škatle. Če imate možnost, ga lahko stehtate.

  32. Posebno obvestilo staršem pevcev MPZ

   Spoštovani!

   Obveščamo vas, da bo v ponedeljek 4. 2. 2013, ob 18.uri v dvorani Zadružnega doma v Petrovčah krajevna prireditev ob slovenskem kulturnem prazniku.

   Na prireditvi bodo med drugim nastopili tudi pevci in pevke mladinskega pevskega zbora. Ker bo slavnostni govornik državni svetnik, bo prireditev potekala po strogem protokolu. Pevci in pevke, oblečeni v modre kavbojke, se naj zberejo v dvorani ob 16.30. Med predstavo ne bo dovoljeno zapuščati dvorane, se sprehajati ali iti na stranišče. Prosimo, da se omenjenih pravil držite. Pevci bodo lahko odšli domov ob 19.00.

   Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

  33. Svet staršev

   Svet staršev je sestavljen tako, da ima v njem vsak oddelek po enega predstavnika, ki ga starši izvolijo na prvem roditeljskem sestanku oddelka. Predsednik Sveta staršev je izvoljen na prvem Svetu staršev v septembru. Prvo sejo Sveta staršev v novem šolskem letu skliče ravnateljica, vse ostale izvoljene predsednica Sveta staršev.

  Ponosni smo na ...

  mobilnost  

  sio2020 300x156

  5ZaNasmeh

  kulturna sola
  k u l u r n a  š o l a

  zdrava sola

  O e-Brihti

  Pred vami je e-Brihta, ki bo zamenjala naše šolsko glasilo v tiskani obliki. Tako bodo novice ažurne, objavili bomo lahko več fotografij, svoje mnenje boste lahko izrazili v različnih anketah, lahko boste glasovali, izbrali lastnika najlepše risbe … Sicer zgleda vse enostavno: klik, in že je tu želena tema. Kljub temu pa je v ozadju veliko dela novinarjev izbirnega predmeta šolsko novinarstvo, ki članke napišejo in jih pošljejo mentorici, ki jih popravi. Za objavo na spletu pa pod okriljem mentorja računalnikarja poskrbijo učenci, ki jih zanimajo spletna omrežja.

  Če se je tudi tebi kaj zanimivega zgodilo in bi to rad delil z nami, pošlji članek na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Tudi če se v tebi skriva umetniška duša, lahko na omenjeni naslov pošlješ kakšno svojo pesem, pravljico, domišljijsko zgodbo …

  Koledar dogodkov

  Julij 2019
  P T S Č P S N
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31 1 2 3 4

  Prihajajoči dogodki

  No events

   logo tosemjaz obcinazalec  SAFEsi  tom-moder  petka  zavodzasolstvo

  Pravno obvestilo   |   Prijava   |   © OŠ Petrovče 2012