Skoči na glavno vsebino

Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani in podstrani na naslovu www.os-petrovce.si, so last Osnovne šole Petrovče.

Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja Osnovne šole Petrovče, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon. Uporabnik lahko uporablja vsebine izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo.

Varovanje zasebnosti

Osnovna šola Petrovče spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in jo bo tudi skrbno varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vse podatke, ki bodo posredovani prek spletnega mesta, bo Osnovna šola Petrovče uporabila le za namene, za katere so bili zbrani in jih ne bo posredovala tretjim osebam.

Piškotki

Piškotek je manjša datoteka, ki se namesti na vašo napravo med obiskom spletne strani in ki jo stran, ki je piškotek izdala, prepozna. Namen uporabe piškotkov je izboljšati delovanje spletne strani in uporabniške izkušnje pri ogledu spletnih strani.

Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so začasni, nekateri pa ostanejo shranjeni v vaši napravi določeno obdobje tudi, ko našo spletno stran zapustite. Uporabljamo tudi shranjene piškotke, ki izvirajo z drugih spletnih mest: to so piškotki družbe Youtube, ki omogočajo, da si lahko na naših spletnih straneh ogledate določene video vsebine in piškotki Google Analytics, s katerimi ugotavljamo, kako se premikate po naših spletnih straneh, katere vsebine vas zanimajo in kako dolgo je trajal vaš obisk naše spletne strani. Na podlagi tega lahko prilagajamo in urejamo vsebino spletne strani potrebam obiskovalcev. Kako Google Analytics uporablja piškotke, si lahko ogledate tukaj.

Podatke, ki jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo izključno za statistične namene, za ugotavljanje težav s strežnikom in urejanje spletnih strani, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete.

Večina brskalnikov uporabo piškotkov samodejno sprejme. Uporabo piškotkov pa lahko kadarkoli zavrnete. Če želite na svoji napravi piškotke zavrniti, lahko spremenite nastavitve brskalnika, ki ga uporabljate. Več podatkov o zavrnitvi piškotkov lahko najdete tudi na spletni strani www.aboutcookies.org

Izključitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Osnovna šola Petrovče ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Osnovna šola Petrovče ne sprejema odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani. Uporabniki vse strani uporabljajo na lastno odgovornost.

Dostopnost