Skoči na glavno vsebino

SMS Bazar venčki

Če želite rezervirati venček, pošljite sms vencek [številka artikla] (c in ne č) na 070689799 ali preberite QR kodo desno od slike. Za natančna navodila kliknite tukaj.

Če se vam pod tem zapisom izdelki ne prikažejo, kliknite tukaj. Za večjo sliko artikla kliknite na sliko artikla.

Na zgornjem seznamu so adventni venčki, ki so na voljo za rezervacijo. Če ga želite rezervirati, preberite QR kodo z mobilnim telefonom ali pošljite SMS na telefonsko številko: 070/689-799 s ključno besedo VENCEK [ŠTEVILKA_VENČKA]Pozor, med ključno besedo vencek in številko venčka je presledek.

  1. primer: Venčke si ogledujem preko računalnika. Všeč mi je venček s številko 25. Če imam pametni telefon in naložen program za branje QR kod, z mobilnikom preberem QR kodo, ki se nahaja desno od slike venčka. Zgeneriral se bo SMS z vsemi potrebnimi podatki za rezervacijo želenega venčka, zato pošljem to SMS sporočilo. Kot odgovor bom dobil, ali je rezervacija uspela.
  2. primer: Venčke si ogledujem preko računalnika. Všeč mi je venček s številko 25. Na telefonsko številko 070689799 pošljem SMS sporočilo: VENCEK 25. Kot odgovor bom dobil, ali je rezervacija uspela. Pozor, med ključno besedo vencek in številko venčka je presledek.
  3. primer: Venčke si ogledujem preko mobilnika. Všeč mi je venček na sliki. Tapnem na besedilo Rezerviraj pod sliko. Zgeneriral se bo SMS z vsemi potrebnimi podatki za rezervacijo želenega venčka, zato pošljem to SMS sporočilo. Kot odgovor bom dobil, ali je rezervacija uspela.
  • Poslan sms se obračuna po ceni, ki jo uporabnik plačuje svojemu mobilnemu operaterju.
  • Povratni sms je brezplačen.
  • Poslan sms je rezervacija za artikel. Prostovoljne prispevke lahko oddate ob prevzemu in jih bomo namenili v Šolski sklad.
  • Na eno mobilno številko je možno rezervirati največ 5 artiklov iz posamezne kategorijeČe želite večje število artiklov, uporabite drugo mobilno številko.
  • Ob prevzemu lahko povratni SMS uporabite kot potrdilo o rezervaciji, zato predlagamo, da ga ne izbrišete.

Dostopnost