Skoči na glavno vsebino

Šolski plesni festival: regijsko tekmovanje

V sredo, 15. 5. 2024 je na OŠ Hruševec Šentjur potekalo regijsko tekmovanje Šolskega plesnega festivala.  

Naša šola je sodelovala v kategorijah solo (hip hop, pop, latino) 2. in 3. triada ter v kategoriji šolskih plesnih produkcij.

Plesna ekipa iz 2. triade je presegla naša pričakovanja in osvojila ekipno 1. mesto – lahko bi rekli, da smo imeli kar petrovški finale. Odlično so se odrezali: Iva Moškotevc je dosegla 12. mesto, Grobelnik Ajda s POŠ Trje 10. mesto, Evita Sraka, 6. mesto, Ota Jelen s POŠ Trja 5. mesto, Alina Fister 4. mesto in Mila Siter s POŠ Trje 3. mesto.

V kategoriji šolskih plesnih produkcij je plesni krožek 3. triade letos s svojo koreografijo UPANJE zmagal in si priplesali naziv regijskih prvakinj ter se tako uvrstili na državno tekmovanje.

In kako smo se odrezali v najbolj konkurenčnem razredu tekmovanju – v solo kategoriji 3. triade?

Hana Skarlovnik je dosegla 34. mesto, Iva Erjavec in Eva Sladič sta si delili 9, mesto, Izza Marčič in Blažka Beltram sta si delili 4. mesto, Lia Ašenberger pa je osvojila 3. mesto. Ko so sodniki sešteli točke, je naša ekipa zbrala daleč največ točk in tako se je OŠ Petrovče tudi v kategoriji solo 3. triada zavihtela na 1. mesto.

31. maja bo potekalo državno tekmovanje in v kategoriji šolskih produkcij in v kategoriji solistk 3. triade … stisnite pesti za nas.

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost