Skoči na glavno vsebino

Dobrodelna prireditev GIBAM – POMAGAM

V soboto, 21. 5. 2022, ob 9.00 vas vabimo, da se nam pridružite na športno-zabavno obarvanem dopoldnevu pred Dvorcem Novo Celje, kjer se bodo v kulturnem programu najprej predstavili učenci matične in podružnične šole, nadaljevali bomo s tekom po triadah, zaključili pa z razglasitvijo »zmagovalcev« e-dražbe in izjemnimi gosti.

Podrobnejšo časovnico najdete TUKAJ.

Namen prireditve je gibanje, zabava in medgeneracijsko druženje in seveda tudi dobrodelnost, zato bomo zelo veseli vaše udeležbe in prostovoljnih prispevkov za ŠOLSKI SKLAD, ki bodo namenjeni za finančno pomoč učencem naše šole.

Na prireditvi vam bomo predstavili izkupiček 1. spletne dražbe, dobrodelnost pa boste lahko izkazali tudi ostali, in sicer lahko:

  • v tednu od 16. do 20. 5. za vsakega udeleženca teka (ne za »šolske« otroke) prispevate 2 € kot štartnino, ki pa NI pogoj za sodelovanje na teku; prispevke zbirajo razredniki;
  • na sami prireditvi prispevate poljubni znesek v za ta namen pripravljen »nabiralnik«.

Za učence je udeležba obvezna (delovni dan), zato bo ponedeljek, 23. 5., prost. Na delovno soboto bodo zjutraj vozili šolski prevozi kot običajno, za povratek pa za tiste učence, ki jih starši ne boste prevzeli ob koncu prireditve.

Veseli bomo vašega obiska, aktivnega sodelovanja (športna oprema je zaželena) in dobrodelnosti, še posebej, ker bo to po več kot dveh letih naša prva »velika« skupna prireditev.

                                                                               Kolektiv OŠ Petrovče in POŠ Trje

                                                                               z ravnateljico Ireno Kolar

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost