Skoči na glavno vsebino

Regijski ŠPF

V torek, 16. 5. 2023, so imele naše plesalke in plesalec svoj veliki dan, saj je na OŠ Šentjur potekalo regijsko tekmovanje Šolskega plesnega festivala.  

Naša šola je sodelovala v vseh kategorijah in dekleta in fant so presegli vsa pričakovanja.

Plesna ekipa iz 2. triade je dobesedno pometla s konkurenco: Blažka Beltram, Eva Sladič, Hana Skarlovnik, Evita Sraka, Alina Fister in Tara Passero so osvojile ekipno 1. mesto, imamo pa tudi regijsko PRVAKINJO! To je postala s svojim izjemnim plesom Blažka Beltram.

Pa se nismo ustavili tu. Stopili smo še na eno stopničko. V kategoriji šolskih plesnih produkcij je plesni krožek 3. triade letos postavil nov mejnik, saj so v kategoriji produkcij zmagali in si priplesali naziv regijskih prvakov ter se tako uvrstili na državno tekmovanje.

In kako smo se odrezali v najbolj konkurenčnem razredu tekmovanju – v solo kategoriji 3. triade? Hja, odlično!

Lia Ašenberger, Maša Lesjak, Nal Ašenberger, Sofija Ermakova, Iza Marčič in Iva Erjavec so na plesišču pustili svoje srce in tako se je OŠ Petrovče tudi v kategoriji solo 3. triada zavihtela na 1. mesto.

2. junija bomo torej stiskali pesti za naše plesalke v kategoriji šolskih produkcij in v kategoriji solistk, verjamemo pa, da bodo naši plesalci tudi v Ajdovščini dali vse od sebe, tako kot so to naredili včeraj.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost