Skoči na glavno vsebino

Bodi dober, bodi kul! 🔥V ŽIVO na FB🔥

Spoštovane ravnateljice, spoštovani ravnatelji, cenjeni vzorniki,

naj vas najprej lepo pozdravimo v upanju, da ste zdravi in v varnem zavetju vašega doma. Čeprav ste vrtci in šole zaprli svoja vrata, ste hkrati prevzeli veliko in odgovorno nalogo izobraževanja na daljavo in motivacije učenja doma.

Aktivnosti projekta Bodi dober, bodi kul! na terenu so se seveda povsem ustavile, prav tako pa so zastali tudi skupinski izzivi učencev in dijakov, ki ste nam jih redno pošiljali. Pa vendar smo se odločili, da nadaljujemo s projektom v sodelovanju z ambasadorji in nadaljne aktivnosti preselimo na splet! Tako bomo na naši Facebook strani gostili pogovore »v živo« z ambasadorji, ki bodo trajali pribljižno 30 min.

Začnemo že ta četrtek, 2. aprila ob 18. uri.  Prvi gost bo Zlatan Čordić Zlatko, ki bo spregovoril kako sam preživlja dneve izolacije, kako se sooča z vsakodnevnimi izzivi in kakšne priložnosti ponuja čas, ko smo doma. Prav gotovo bo svoje gostovanje popestril z rimami, predvsem pa je pripravljen odgovarjati tudi na vprašanja vaših učencev in dijakov. Tovrstni virtualni dogodek je v prvi vrsti namenjen mladim. Ti dogodki in srečanja na Facebooku bodo v času izrednih razmer postali stalnica in potrudili se bomo, da bomo gostili zanimive ljudi. V kolikor imate posebne želje ali predloge, nam jih prosim posredujte na naslov info@bodidoberbodikul.si. Vsekakor pa se priporočamo za vprašanja vaših učencev in dijakov. Z veseljem v tematiko pogovorov vključimo tudi vaše učne vsebine.

Vljudno vas vabimo k spremljanju objav V ŽIVO na naši Facebook strani. Prav tako vas prosimo, da naše vabilo posredujete vzgojiteljem in učiteljem in ti naprej svojim učencem in dijakom. Prepričani smo, da bodo tudi ti posnetki vsaj malo krajšali čas mladim doma in obenem nudili pozitivna sporočila, da smo dobri vzorniki lahko vsi. Še posebej v tem času!

Lepo vas pozdravljamo in #ostanitedoma, OSTANITE ZDRAVI!

Ekipa #BDBK

P. S. Spremljate nas na socialnih omrežjih FacebookYouTube in Instagram

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost