Skoči na glavno vsebino

Dan, poln novih izkušenj

Po mirni noči sta nas v drugi dan šole v naravi prebudila sosedov pes in sonce, ki je posijalo skozi okna naših sob. Po bogatem zajtrku smo se polni energije in pričakovanj odpravili na smučišče.

Boljši smučarji so se že učili zahtevnejših zavojev po strminah, začetniki pa so se naučili zavirati in kasneje že spuščati po nižinah. Nekateri začetniki so se odpravili tudi na sidra ter naredili prve prave zavoje.

Avtobusna vožnja nazaj v dom je bila polna pozitivnih vtisov in ponosnih nasmehov. Učenci so vsak z eno besedo opisali svoj dan.  Vtise smo strnili v smučarja, ki ga najdete med spodnjimi fotografijami.

Po povratku smo se okrepčali z govejo juho, nato pa pripravili na popoldanske aktivnosti. Ena skupina je pripravila tradicionalno knapovsko sladico, druga skupina je gradila medosebne odnose na delavnici, tretja pa se je preizkusila v teku na smučeh.

Odmor pred večerjo smo izkoristili za počitek in branje. Pred spanjem pa smo se odpravili še na nočni pohod z lučkami, kjer so nam domišljijo burile zvezde nad nami.

Če bi dan morali opisati z nekaj besedami, bi te bile PONOS, NAPREDEK in SREČA V OČEH.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost