Skoči na glavno vsebino

Spremenjen način šolskega dela od 19. 10. dalje

Spoštovani starši,

obveščam vas, da je Vlada 14. 10. sprejela sklep, da bo v tednu od 19. do 23. 10. pouk za vse učence v Sloveniji od 6. do 9. r. potekal na daljavo, medtem ko bodo učenci razredne stopnje, to je od 1. do 5. r., z izobraževanjem nadaljevali v šoli.

Učenje na daljavo bo od 6. do 9. r. potekalo preko MS Teamsov; z načinom dela so bili učenci seznanjeni. Če bodo imeli pri delu kakršne koli tehnične težave, jim bo pomagal naš računalnikar.

V šoli imamo nekaj stacionarnih računalnikov, ki jih lahko posodimo, zato nam čim prej sporočite, če bi jih potrebovali.

Za učence od 1. do 5. r. se zaenkrat nič ne spremeni; vse bo potekalo kot običajno, tudi izbirni predmeti, jutranje varstvo, podaljšano bivanje, prevozi, prehrana, šolske interesne dejavnosti.

Vse izvenšolske dejavnosti (nogomet, košarka, judo, ritmična gimnastika, mažoretke, namizni tenis …) se do preklica ne izvajajo.

Vse nadaljnje informacije boste starši prejemali preko e-pošte (eAsistent).

Verjamem, da bomo kljub zaostrovanju ukrepov in začasnemu delu na daljavo za starejše učence uspešno pa tudi odgovorno, strpno in solidarno nadaljevali to šolsko leto.

Bodite in ostanite ZDRAVI.

Lepo vas pozdravljam.

Irena Kolar

ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost