Skoči na glavno vsebino

Preizkus likovne nadarjenosti in druge novice iz GCC

PRIPRAVE NA PREIZKUS LIKOVNE NADARJENOSTI (januar 2021)

Vse devetošolce, ki so likovno nadarjeni, vabimo na priprave na preizkus likovne nadarjenosti, ki bodo v treh januarskih sobotah (9., 16. in 23. 1. 2021) potekale na GCC (posebno vabilo v priponki). Preizkus, ki bo potekal 10. marca, je pogoj za vpis v program, moramo pa poudariti, da udeležba na pripravah nikakor NI pogoj za pristop k preizkusu.

DECEMBRSKI SPLETNI KVIZ ZA OSNOVNOŠOLCE

1. 12. so na spletni strani GCC objavili drugi spletni kviz, ki ga najdete na TEJ POVEZAVI. Tokrat na temo pestrega obšolskega utripa naše šole. Ob koncu meseca bodo ponovno izžrebali 3 sodelujoče in jih obdarili s simpatičnimi GCC nagradami.  

VABILA NA SPLETNE PRIREDITVE

– pet, 11. 12., 18.00, na https://www.facebook.com/events/220214639529597: ČEČKARJENJE – UMETNOST IGRE (improvizacijski gledališki večer s članicami in člani GCC impro lige, ki bodo preko spleta pripravili humorja poln večer in predstavili več impro disciplin) 

– sre, 23. 12., 19.00, na YouTube in Facebook kanalih GCC: (BREZ)MEJNO – GCC PRAZNIČNI GLASBENI POZDRAV SLOVENIJI (decembra si na GCC ne znajo predstavljati brez tradicionalnega predprazničnega koncerta, ki so ga običajno organizirali okrog Miklavža. Letošnje leto ga bodo posvetili velikim obletnicam v letih 2020 in 2021, med katere sodi tudi 30-letnica plebiscita o samostojnosti Slovenije. Odločili so se, da bodo koncert izvedli v spletni obliki in tako njihovi glasbeniki, članice in člani Dekliškega pevskega zbora, Noneta GCC, FaVoZe in Šlagersov pripravljajo glasbeno razglednico s posnetki iz preteklih let ter nekaj novimi).

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost