Skoči na glavno vsebino

Učimo se branja s KOBI-jem!

KOBI je eBralnik, ki je nastal s spoznanjem, da je branje oz. razvita bralna pismenost ena najpomembnejših veščin sodobnega časa. Bralna pismenost je temeljna pravica vsakega otroka, zato mora biti vsak deležen prave podpore.

KOBI aplikacija je prilagojena učenju branja. Namenjena je otrokom, ki se učijo brati, otrokom, ki jim gre branje nekoliko težje, ter staršem in učiteljem, ki želijo, da otroci hitreje napredujejo.

Z mobilno aplikacijo lahko otroci enostavno vadijo besede, njihovo izgovorjavo in vezavo. S pomočjo KOBI bralnih gradiv in orodij lahko berejo bolj točno, hitreje in z večjim veseljem; brez solza in slabe volje ter z zavestjo, da zmorejo in da jim bo uspelo.

Na naši šoli se učitelji zavedamo odgovornosti do bralne pismenosti, zato se vsi vključujemo v različne bralne projekte in dejavnosti; ena takih je tudi branje s KOBI-jem.

Oktobra so nam sporočili, da je OŠ Petrovče prejemnik KOBI donacije – brezplačne uporabe KOBI aplikacije doma in v šoli, zato jo izkoristimo oz. berimo s KOBI-jem, da postane branje naših otrok bolj enostavno in zabavno!

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost